Maltan viinien maistelutilaisuus

 

KOV block

20.1.2014

Arvoisa Viinin ystävä,

Toivotamme hyvää viinivuotta 2014! Viiniköynnökset kukkikoot hyvin ja rypäleet kypsykööt täydellisiksi.

Uuden viinivuoden kunniaksi kutsumme valittuja viinin ystäviä osallistumaan erittäin mielenkiintoiseen Maltan viinipruuviimme joka järjestetään keskiviikkona 5.2. Vinoteekissa (www.vinoteekki.com) Tampereen keskustassa alkaen klo 18.00.

Maistamme illan aikana 8 kpl viinejä Maltan saarelta.

Malta on Välimerellä sijaitseva saarivaltio, joka sijaitsee 80 km Sisilian eteläpuolella, 284 km Tunisiasta itään ja 333 km Libyan pohjoispuolella.

Ritarikuntien ja myös viiniritareiden alkujuuret löytyvät täältä. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus maistaa Maltan viinien parhaimmistoa ja kuulla samalla myös mielenkiintoisia asioita Maltan viinituotannon parintuhannen vuoden historiasta.

Tilaisuuteen sopii tuoda mukana avec. Paikkoja riittää yhteensä noin 30 ensimmäiselle.

Ilmoittaudu lähettämällä sähköposti osallistumisestasi kovfinland@gmail.com ja saadessasi kuittauksen että sinulle/teille on paikka varattuna, maksamalla 26.1. mennessä 35 euron tastingmaksu per henkilö yhdistyksemme tilille: The Brotherhood of the Knights of the Vine, Nordea Tampere FI47 1146 3001 0320 25.

Laitathan sähköpostiin ja tilisiirtoon mukaan myös puhelinnumerosi ja sähköpostisi, jotta voimme tarvittaessa kontaktoida.

Tervetuloa!Malta kartta

Per Vitem! Ad Vitam!

Advertisement

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s