Viiniritareiden Veljeskunnan perinteinen picnic 22.7.2021

Aurinkoisena, vaikkakin hieman tuulisena Heinäkuun iltapäivänä 27 Ladya, Ritaria ja Avecia kokoontui jo perinteikkääksi muodostuneelle picnicille Näsipuisto Laululavalle. Kuten tapana on ollut, toivat kaikki mukanaan mielenkiintoisen viinin ja jälleen kerran makupalettiaan saivat laajentaan vannoutuneimmatkin viinituntijat. Viinien valitsemiseen oli selvästi käytetty aikaa ja joukkoon oli päätynyt muutamia harvinaisuuksiakin. On hienoa huomata kuinka Veljeskuntamme jäsenet, vuosi vuodelta, jakavat omien kellareidensa helmiä yhteisesti nautittavaksi!

Sain kunnian aloittaa Picnicin virallisen osuuden toivottaen kaikki tervetulleeksi ja samalla suuren kunnian korottaa kolme uutta ja upeaa Kaartilaista, asettamalla ketjut heidän kaulaansa. Olen todella kiitollinen näin upeasta tiimistä, jolla luotsaamme Viiniritareiden toimintaa kohti toinen toistaan mahtavampia viinillisiä kokemuksia!

Lämpimästä tervetuloa Kaartiin:

  • Anniina Schreiner, Master of Cellar
  • Pamela Peltoniemi, Master Scribe
  • Samuli Viherma, Master of Gastronomy

Seuraavaksi puheenvuoron sai Emeritus Kaartilaisemme Sami Jokinen, joka oli loihtinut meille upean menun. Päivän menu koostui esimerkiksi herkullisista täytetyistä herkkusienistä pekonikääreessä, grillatusta halloumijuustosta, kasvispihveistä sekä BBQ-possunniskasta. Näiden jälkeen aterian kruunasi kattava juustolautanen ja veden kielelle tuonut sitruuna-moussetäytteellä sekä kuningatarhillolla täytetty mansikkakakku. Ruoka sai jälleen paljon kiitosta, kuten olemme Samin tarjoiluissa osanneet aina odottaa! Samille jälleen valtaisi kiitos picnicin järjestelyistä!

Ruokailun ohessa saimme nauttia sekä läheisen rock -konsertin äänistä, että Master Vice Commanderimme Ilpon tuoman kaiuttimen tuottamista sulosävelistä. Musiikista tuli välillä jopa sellainen mielikuva että olisi nauttinut viiniä Toscanan kukkuloilla, aina aurinkoisen Näsipuiston sijaan. Yllätykseksemme saimme kuulla myös eräiden Veljeskuntamme Ritareiden laulua, jotka matalalla äänialallaan saivat kaikki upealle tuulelle. Ehkä muodostamme tulevaisuudessa myös Viiniritareiden kuoron, tai jos ei kuoroa niin ainakin kvartetin.

Hieman viileän puoleisesta ja kovasta tuulesta huolimatta, vietimme upean iltapäivän ja illan Laululavan alla. Hämärän jo hieman laskeutuessa ja osan vielä shortseissa kylmyyttä viinin voimalla vastustaessa totesimme illan päättyneeksi ulkoilmassa ja siirryimme virallisten jatkojen muodossa Tampereen Gourmetclubin lämpöön. Klubilla ilta jatkui yön pikkutunneille saakka laulun, pianonsoiton sekä naurun herähdysten saattelemana.

Iso kiitos kaikille osallistuneille upeasta tapahtumasta, tästä on hyvä jatkaa Helsingissä 25.8. Barolo vertikaalin muodossa ja sen jälkeen 2.10. Tampereella järjestettävässä vuoden 2021 Gaalassa!

Per Vitem! Ad Vitam!

-Matti

Advertisement

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s