KOV Golf III Championship at the Kullo Golf Club in Porvoo 24.5 2019

Järjestyksessä kolmannet Viiniritareiden Suomen yksikön Golfmesteruuskilpailut järjestettiin tänäkin vuonna Porvoon liepeillä Kulloon golfkentällä. Kilpailun järjesti jo toista kertaa peräkkäin Jukka Tapiovaara, joka sai kunnian kisan järjestämiseen voitettuaan edellisen mestaruuden. Itse asiassa Jukka oli voittanut molemmat aikaisemmat Viiniritareiden kilpailut ja kantoi itseoikeutettuna selkeän ennakkosuosikin paineet tälläkin kerralla.

Kilpailu pelattiin Kulloossa 24.5 ja valitettavasti ainakin kaikki tunnetut sääennusteet lupailivat rankkaakin sadetta kyseiselle päivälle. Lieneekö tämä pelottanut arvon viiniritareita ja ladyja, koska osanottajamäärä kutistui todella pieneksi. Osanottajakatoa lisäsi vielä joka keväinen flunssaepidemia ja niinpä loppujen lopuksi ainoastaan viisi urhoollista ritaria ilmestyi Kullooseen mestaruutta tavoittelemaan. Tällä kerralla mukaan oli myös uskaltautunut viiniritari Tampereeltakin, joka tietysti noteerattiin ilolla.

Kilpailusää oli pilvinen ja tuuli ajoittain puuskainen, mutta paria pisaraa lukuun ottamatta sateelta vältyttiin ja päivästä tuli itse asiassa ihan mainio golfkokemus suhteellisen hyväkuntoisella Kulloon kentällä. Pelikierros sujui rauhallisesti, mutta joutuisasti eikä kentällä todellakaan ollut ruuhkaa. Kilpailumuotona oli aikaisempien vuosien tapaan pistebogey täysin tasoituksin. Kilpailun taso muodostui hyväksi, sillä kilpailijoiden pisteet mahtuivat kaikki 37-26 pisteen välille. Parhaiten sijoittui Niilo Oksa, joka löi tiukassa kilpailussa Jukka Tapiovaaran ja kolmanneksi sijoittui Pentti Salin 36 bogey pisteellä. Seuraavista sijoista käytiin myös tiukka kisa, jossa Pertti Nurmio löi niukasti Matti Kenkkilän. Parhaan scratch tuloksen, 87 lyöntiä, löi tänäkin vuonna Jukka Tapiovaara. Erikoiskilpailuja ei nyt järjestetty.

Kiitos kaikille urhoollisille kisaan osallistuneille ritareille. Ensi vuonna uudelleen!

The third KOV Finland Golf Championship took place also this year close to Porvoo in Kulloo Golfresort. It was organized already second time by Jukka Tapiovaara, who had the honor to organize it after winning the previous Championship. As the matter of fact Jukka had been winning both previously arranged competitions and was carrying the pressure for being a favorite also this year.

 

The Competition was played at Kulloo on 24.5 and unfortunately all the known weather forecasts were predicting heavy rain for that day. This might have scared some of the knights and ladies, because the number of participants turned out to be really small. In addition the normal spring flu decreased also the number of players and at the end only five gallant knights came to Kulloo to challenge the Championship. This time also one knight from Tampere was participating and that was noted with pleasure.

The weather was cloudy and the wind occasionally quite hard, but if two drops were not counted we avoided the heavy rain and after all it turned out to be a quite good day for golf on a good golf course. The game proceeded well and peacefully and definitely there was no rush on the course. The rules of the competition was also this year stable ford with full HCP. The performance level in the competition was really good all the results being between 37-26 points. The best was Niilo Oksa, who managed to win in the very tight competition Jukka Tapiovaara and the third place took Pentti Salin by 36 points. For the fourth and fifth place there was also a tight competition where Pertti Nurmio managed slightly better than Matti Kenkkilä. The best scratch result scored also this year Jukka tapiovaara with 87 strokes. This year no special competitions were organized.

Thank you for all gallant knights participating to the KOV Golf III Championship Tournament.

 

Untill next year!

 

Niilo Oksa

 

 

 

Advertisement

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s