Master Commander Roope Raisamo tapasi Knights of the Vine -johtajia

Suomen Viiniritarien Master Commander Roope Raisamo on vieraillut Kaliforniassa huhtikuusta 2015 alkaen. Viime viikonloppuna hän tapasi järjestön johtoa Napa Valleyssä, mukaanlukien Grand Commander Robert ”Buddy” Hagner, Grand Treasurer Donald Bade, Executive Director Carol Bade, Master Commander Pasquale Pingitore ja Master Commander John Tudor. Tapaamisessa käytiin läpi Suomen roolia järjestön toiminnassa ja luonnollisesti nautittiin erinomaisia viinejä. Tapaamisen perusteella on myös selvää, että USA:sta olisi useita halukkaita vierailijoita Suomeen vuonna 2016 ja heidän käyntiään suunnitellaan nyt elokuulle. Tulemme järjestämään silloin tilaisuuksia, joissa he ovat mukana.

Kokouksen jälkeen vierailujen kohteena olivat Stag’s Leap Wine Cellars, Raymond Vineyards ja Delectus Vineyard and Winery. Seuraavana päivänä oli mahdollista poiketa vielä seuraavissa: Chateau Montelena Winery, Castillo di Amorosa ja V. Sattui Winery. Erinomaisia ja omaleimaisia kohteita kaikki. Välissä ilta ja yö sujui anteliaana isäntänä toimineen Pat Pingitoren ja hänen vaimonsa vieraana. Vuorella sijaitsevasta talosta oli esteetön näkymä koko Napa Valleyn alueelle. Mahtava kokemus!

Myös jäsentemme on mahdollista päästä kokemaan vastaavia nautintoja osallistumalla maailmanjärjestömme vuositapahtumaan, joka järjestetään 8.-12.6.2016 Napa Valleyssä USA:ssa. Mukaan mahtuu koko maailmasta noin 200 osallistujaa, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti, kun ilmoittautuminen avautuu. Tämän odotetaan tapahtuvan heinäkuun puolivälissä 2015, jolloin kaikki jäsenemme saavat tästä postia. Toimikaa nopeasti, tilaisuus tulee varmuudella täyttymään kohtuullisen pian!

WP_20150712_11_34_44_Pro     WP_20150712_12_48_18_Pro

Redwood City, CA  13.7.2015

Roope Raisamo

Master Commander, KOV Finland

Advertisement

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s